A1

Yeni Korku Filmi "Late Night with the Devil" Gişede Şeytani Bir Başarı Elde Etti

Variety'ye göre, gece yarısı sunucusunun canlı yayında şeytani bir olaya karışmasıyla ilgili bir film olan Late Night with the Devil, Amerika'daki gişede altıncı sıraya yerleşerek 2.8 milyon dolar gelir elde etti.


Ancak filmin asıl dikkat çekici özelliği Pazar günü (24 Mart) elde ettiği gişe hasılatıydı. Film, ürkütücü bir şekilde 666.666 dolar kazandı. 666 rakamının geleneksel olarak şeytanın numarası olarak görülmesi filmi daha da gizemli hale getiriyor.

Yapay Zeka Tartışması:

Late Night with the Devil, son zamanlarda filmde yapay zeka (AI) kullanımı nedeniyle eleştirilere maruz kaldı. Yazar ve yönetmen ekibi Variety'ye yaptığı açıklamada filmde sadece "çok kısa ara sekanslarının" AI ile üretildiğini belirtti.

Korku ustası Mike Flanagan ise filmi savundu. Letterboxd incelemesine bir güncelleme yaparak "Evet, film kesinlikle mükemmel ve kesinlikle tavsiye edilir durumda," dedi ve bir yorumda ekledi: "Letterboxd hesabımın yorum bölümü, endüstride AI sorunlarını tartışmak için uygun bir forum değil. Bu, zamanınızı ve desteğinizi hak eden mükemmel bir film."

Diğer Gişe Başarıları:

Ghostbusters: Frozen Empire Amerika'da tahtını korurken, Dune: Part Two ikinci sırayı korudu. Kung Fu Panda 4 üçüncü sırada yer alırken, yeni Sydney Sweeney korku filmi Immaculate dördüncü oldu.

Late Night with the Devil'da David Dastmalchian başrol oynuyor, filmi ise Cameron ve Colin Cairnes yazıp yönetiyor.

Not:

Bu haber metni, Variety ve Letterboxd'dan derlenen bilgilere dayanmaktadır.

Top Post Ad

Below Post Ad

A2